Snak og spis for kvinder

Snak og spis for kvinder

Vi ønsker at mødes for at få kvindesnakken, som bringer sol i sindet. Vi vil som solsikkerne vende os mod lyset, og vi starter med et måltid mad.   

Vi oplever, at det er berigende, at kvinder mødes og lytter til hinanden. Når vi mødes vil vi forsøge, at sætte ord på det, der sker og er sket i vores liv, uden at vi skal ”fikse” hinanden. 

Vi starter altid med et måltid mad, men indholdet kan variere. Ofte er der et tema, som vi fører en samtale ud fra, andre gange ser vi en film eller synger sammen.

Hvis vi har en aften med samtale, er det altid frivilligt om man vil tage ordet.

Den som har ordet må ikke afbrydes med mindre vedkommende selv inviterer til det og der er ingen forkert historie. Hvad der fortælles ved disse aftener, bliver ikke delt med andre efterfølgende og heller ikke drøftet videre, hvis ikke der bliver inviteret til det.  

Hvor mange der deltager i vores kvindeaftener variere efter aktivitet og emne, men vi oplever et berigende fællesskab hvor kvinder, fra konfirmanden til pensionisten, kan deltage.  

Måske føler du dig som en smuk solsikke – måske ikke, men fælles for alle solsikker er at de vender sig mod lyset og det får dem til at stråle.

Vi tror på at vi kan berige hinanden.  

Alle kvinder er velkomne, tag gerne en veninde med.