Hvorfor komme i Holstebro Oasekirke?

Er vokset op i kirken og hver gang jeg kommer føles det som “hjem”! Kirken har et meget intimt fællesskab og vi er sårbare om det svære så vel som det der er fedt! Der er plads til forskelligheder, plads til at sætte spørgsmåls tegn og åbenhed omkring hinandens synspunkter! Er glad for alle de arrangementer og muligheder i lokalerne (og udenfor) der er i løbet af ugen (og året) for alle aldre❤️ Føler jeg har et medansvar og får også ansvar lagt på mig selvom jeg er så ung og det er mega fedt! Alle er med til at drive kirke💪❤️

Maria Oline Christiansen

Jeg kom til menigheden på et tidspunkt hvor jeg var meget skrøbelig. Det krævede stor overvindelse at blive, men jeg oplevede en stor omsorg fra menighedens medlemmer. Selv i dag bliver jeg helt rørt når jeg tænker på det 

Gitte Overgaard en del af kirken siden 2005 

”Jeg blev fanget af menigheden på grund af det stærke fællesskab. Jeg kan godt lide den teologiske dybde og finder åndens nærvær gribende” 

Ib Englev