Nye bygninger

Kom og vær med til indvielsesgudstjeneste 2 oktober

Så har vi skiftet grisestalden ud med et trykkeri!
Kom og vær med til vores indvielsesgudstjeneste.

En helt usædvanlig stor økonomisk velvillighed blandt kirkens ca. 70 medlemmer, har gjort det muligt at købe den 12000 m2 store grund med hele 1000 m2 under tag.
Det tidligere trykkeri på Struer Landevej 6, bliver derfor til kirke og menighedslokaler istedet.

Holstebro oasekirke inviterer til indvielse af lokalerne søndag d. 2. oktober med en særlig indvielsesgudstjeneste kl 10:30, spisning kl 12:00 og efterfølgende reception kl 13:00
Alle er velkomne.

Holstebro oasekirke startede helt tilbage i 2005 i en renoveret grisestald i Linde. Sidenhen har kirken lejet sig ind i henholdsvis Holstebro Aktivitetscenter og Den Kristne Friskole i Holstebro.

Kirken har igennem alle årene haft en helt særlig DNA, som nu også skal gennemsyre de nye lokaler: At der er en unik plads og mulighed for at være sig selv, uanset tro, tvivl eller livssituation.
Der er en meget ligetil og uformel gudstjenesteform og omgangstone.

Da vi ved, at mange andre selvfølgelig også holder gudstjeneste på samme tid, holder vil kl. 13.00 en lille reception, hvor der er mulighed for at komme med en lille hilsen, hvis man har lyst, samt få en rundvisning bagefter.

Hvis du/I ved at I kommer til frokost, så giv gerne besked i forhold til planlægningen. Ellers dukker I bare op.
Tilmelding til frokost kan ske på hans.rasmussen2@gmail.com senest 28. september.

Kontaktperson:
Torben Juhl